';

Cégünk a fémmegmunkálás területén kiemelkedően fontosnak tartja a lézervágás és lemezmegmunkálás szolgáltatásokat. Kérjen ajánlatot, legyen partnerünk.

Professzionális lézervágás

A lézervágás  a komplex lemezmegmunkálás első állomása. Cégünk modern, megbízható gépparkkal rendelkezik, és a rendelkezésre álló lézervágó gépeinkkel a vevői igények széles körét ki tudjuk elégíteni. Gépeink magas műszaki színvonalát és üzemképességét a folyamatos szervíz és a tervszerű megelőző karbantartások keretében állandóan biztosítani tudjuk. Lézervágás szolgáltatásunk minőségét továbbá a magasan képzett szakembereink több évtizedes tapasztalata garantálja. Szakértelmük révén tovább optimalizálható a lézervágás során keletkezett hulladék mennyisége.

Cégünk arra törekszik, hogy a gépgyártásban végbemenő gyors technológiai fejlődéssel lépést tudjon tartani, ezért folyamatosan fejlesztjük a lézervágó gépparkunkat.

A gyors, költséghatékony gyártást és működést biztosítva kialakításra került egy komplex lemezmegmunkáló üzem, melyben helyet kapott a lézervágó és élhajlító gépparkunk is. Ezáltal tudjuk biztosítani a két egymást követő technológia művelet szinergiáját, vagyis az alkatrészek gyártása során csökken a belső logisztikai idő és költség, mellyel az átfutási idők és a termék előállítási költsége csökkenthető, racionalizálható. Ezzel biztosítani tudjuk a lézervágás során a költséghatékony működés elvét, valamint versenyképes árakat tudunk biztosítani a vevőink megelégedésére.

A lézervágás során az alkatrészek kifogástalan minőségét minőségellenőrzési osztályunk folyamatosan vizsgálja. Termékeink gyártásközi és végellenőrzésen esnek át ezzel is garantálva, hogy minden vevőnk hibátlan és kifogástalan minőségű terméket kapjon.

Kapacitásunkat az alábbi gépek alkotják:

Trumpf Trumatic L4030 (3 KW)

Trumpf Trumatic L4030 (4 KW)

A CO2 lézer jól bevált ipari lézer, kitartó és robusztus. A vágóéleivel magas minőséget lehet elérni, mellyel a legtöbb esetben nincs szükség utómegmunkálásra.

Trumpf Trulaser 3030 L49 fiber (4KW)

A szilárdtest lézer a lézervágás csúcstechnológiája.  A hagyományos lézervágó gépekhez képest akár 10 %-kal gyorsabb megmunkálást tesz lehetővé. Kiváló munkadarab-minőséget biztosít, továbbá tökéletes élekről gondoskodik, ezáltal megkönnyíti a munkadarabok kivételét valamint nem szükséges a munkadarabok éleinek utólagos csiszolása, sorjátlanítása.

A munkafolyamat során az alábbi lemezméretek és anyagminőségek megmunkálását tudjuk vállalni:

A megmunkálható lemez maximális mérete: 2000*4000 mm

Megmunkálható lemezvastagságok:

  • szénacél 20 mm-ig
  • rozsdamentes acél 12 mm-ig
  • alumínium 8 mm-ig

Stancolás

Lézervágó gépparkunk mellett stancgéppel is rendelkezünk. A stancolási technológia bizonyos esetekben gyorsabb és költséghatékonyabb lemezmegmunkálást eredményez, mint a lézervágás .

Erről részletesen az alábbi linkre kattintva olvashat. Stancolás »

Lucky Mpex Kft.