Professzionális hegesztés technika a Luckympex Kft-nél. Mi megtervezzük, és is legyártjuk Önnek. Kérjen ajánlatot hegesztés szolgáltatásunkra.

Magas minőségű hegesztés

A komplex lemezmegmunkáló tevékenységünk keretében lakatos ipari munkákat is végzünk. Minősített hegesztő munkatársaink magas szakmai tudása és sok éves tapasztalata a garancia a kifogástalan minőségre. A hegesztés kiemelt fontosságú megmunkálási folyamat a gépgyártásban, ezért a rendelkezésre álló technológiáinkkal a szénacélt, rozsdamentes anyagot valamint alumíniumot is tudunk hegeszteni.

Két üzemcsarnokban összesen 2500 m²-en végzünk hegesztési, és egyéb lakatosipari munkákat.

Nemzetközi  IWE hegesztőmérnök végzettséggel rendelkező munkatársunk magas szintű képzettsége garantálja hegesztési eljárásaink megfelelőségét, biztosítja azok felügyeletét.

Alkalmazott technológiáink:

  • MIG/MAG hegesztés: termelékeny, gyors eljárás vékony és vastag lemezek megmunkáláshoz. Az impulz technológia alkalmazásával egyenletes és mély varratbeolvadás lehet, ezáltal a kötés szilárdsága kiegyenlített és nagy. Így a varratban nem keletkeznek hibák.
  • TIG hegesztés: vékony lemezek hegesztésénél valamint vastag lemez esetén gyökvarrat készítéséhez hibamentesség biztosítható. A varrat utólagos tisztítására, csiszolására nincs szükség.
  • Csap hegesztés: vékony és vastag lemez hegesztése egyaránt lehetséges. A technológia ívhúzásos és csapgyújtásos lehet, különböző menetes csapokat, anyákat, csatlakozó elemeket fel lehet hegeszteni.
  • Pont és dudor hegesztés: A ponthegesztés alkatrészek átlapolt kötésének kialakítására alkalmas eljárás, ahol a két egymásra helyezett lemez között több helyen is létrehozható kötés, míg más eljárásoknál ez nem lehetséges. A hegesztési varratok szilárdsága, tartása nagy, és jól bírja a dinamikus igénybevételt.

Rendelkezésre álló hegesztő berendezések:

  • MIG/MAG Fronius TPS 400I, Fronius TPS 2700 MagicWave 3000
  • TIG Fronius Trans TIG 3000, TransTig 2200, Mastertig 3000 MLS MTM
  • Csap Soyer BMS-8NV kondenzátor kisüléses csaphegesztő gép,
  • Pont és dudor hegesztés Dalex PMS 12-6

max. elektrodaerő        1290 daN

karkinyúlás                   750 mm,

hengerlöket                 100 mm

A csövek és lemez alkatrészek tompa illetve sarokvarrat hegesztését minősített szakemberek végzik.

A munkafolyamat során a varratok, és a kész alkatrészek kifogástalan minőségét minőségellenőrzéssel foglalkozó munkatársaink folyamatosan vizsgálják. Továbbá különös figyelmet fordítunk a varratok külalakjára is, hiszen a termék esztétikus megjelenését a látható helyen lévő varratok nagymértékben befolyásolják.

A gyártásközi és végellenőrzésekkel kívánjuk biztosítani, hogy vevőinknek hibátlan és kifogástalan minőséget tudjunk biztosítani.