• GYÖNGYSZÓRÁS
  Kiemelkedő minőségű gyöngyszórás

  Alternatív megoldás felületkezelésre.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink Magyarország egész területéről elérhetőek.

   

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Gyöngyszórás Magyarország egész területén, rendelje meg szolgáltatásainkat.
Gyöngyszórás

 

 

Tisztítás és felületkezelés

Rendelkezésre álló felületkezelési technológiáink között a profestésen és ipari festésen kívül megtalálható a gyöngyszórás is.

A folyamat során az alkatrészek selymes fényű, homogén felületet kapnak. A kisebb jellegű sérüléseket, karcokat, a gép megmunkálásból eredő nyomokat eltünteti. A gyöngyszórás a rozsdamentes anyagból készült termékek, alkatrészek egy lehetséges felületkezelése is.

Használt anyag: Fehér színű, PH semleges 40-70 mikronos mikro gömb üveggyöngy. Formájából adódóan a kezelt felületet nem sérti meg, csak a szennyeződést távolítja el. Vízben nem oldódik, nehézfémet, mérgező anyagot nem tartalmaz. Keménysége MOHS 6.

Mivel az üveg más anyagokkal nem lép kémiai reakcióba, a kezelt felületen korróziót valamint idegenfém lerakódást nem okoz, ezáltal nemesacél, alumínium és színes és nemesfémek számára ideális szóróanyag.

A gyöngyszórás a leghatékonyabb felület előkészítési módszer bevonatkészítés esetén (pl. festés, porestés), mivel kellő hatékonysággal távolítja el a felületre tapadt szennyeződéseket, régi bevonatokat (festék, horgany), rozsdát. Továbbá biztosítható vele az új bevonatok megfelelő tapadásához szükséges felületi érdesség is.

A gyöngyszóró termünk mérete: 6000*4300*2500 mm.

A rendelkezésünkre álló technológiai eljárásokkal termékét vagy alkatrészét nem csak felület kezeljük, de szükség esetén megtervezzük, legyártjuk, továbbá vállalunk mechanikai és elektronikai összeszerelést is. Kérjük tekintse át szolgáltatásainkat, melyeket itt talál.

Gyártó kapacitásunk – összesen 14.000 m²-en – és a fémmegmunkálás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunk alkalmassá teszi a Luckympex Kft-t arra, hogy akár komplett gépek tervezésétől a teljes összeszerelésig meg tudjuk valósítani a vevőink, leendő partnereink elképzeléseit, terveit.

Mérnök csapatunk több, mint tíz éve foglalkozik nem csak alkatrészek, hanem komplett gépek műszaki tervezésével. Megtervezzük, a teljes gyártási dokumentációt elkészítjük, sőt igény esetén le is gyártjuk, mechanikusan és elektronikusan is szereljük gépeit. Minden szükséges technológia elérhető nálunk, mellyel terveiből ipari felhasználásra kész gép valósul meg.

A gyártási kapacitásainkról, az elérhető fémmegmunkáló technológiáinkról, egyéb szolgáltatásainkról az alábbi linken keresztül ismerkedhet meg. Az általunk tervezett és legyártott gépek kifogástalan minőségére a tapasztalatunk és munkatársaink professzionális szakmai tudása és a minőségirányítási rendszerünk a garancia.

Fotógaléria

 

Gyöngyszórás