• LÉZERVÁGÁS
  Komplett lézervágó üzemcsarnok

  Lézervágás. Magas minőséget biztosító szakemberek és géppark.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink egész Európában elérhetőek.

   

   

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Professzionális lézervágás

 

 

 

Szakértelemmel és pontossággal

A lézervágás a komplex lemezmegmunkálás első állomása. Cégünk modern, megbízható gépparkkal rendelkezik, és a rendelkezésre álló lézervágó gépeinkkel a vevői igények széles körét ki tudjuk elégíteni.

Gépeink magas műszaki színvonalát és üzemképességét a folyamatos szerviz és a tervszerű megelőző karbantartások keretében állandóan biztosítani tudjuk.

Lézervágás szolgáltatásunk minőségét továbbá a magasan képzett szakembereink több évtizedes tapasztalata garantálja. Szakértelmük révén tovább optimalizálható a lézervágás során keletkezett hulladék mennyisége.

Cégünk arra törekszik, hogy a gépgyártásban végbemenő gyors technológiai fejlődéssel lépést tudjon tartani, ezért folyamatosan fejlesztjük a lézervágó gépparkunkat.

Professzionális lézervágás Magyarországon

A gyors, költséghatékony gyártást és működést biztosítva kialakításra került egy komplex lemezmegmunkáló üzem, melyben helyet kapott a lézervágó és élhajlító gépparkunk is. Ezáltal tudjuk biztosítani a két egymást követő technológia művelet szinergiáját azaz az alkatrészek gyártása során csökken a belső logisztikai idő és költség, mellyel az átfutási idők és a termék előállítási költsége csökkenthető, racionalizálható. Ezzel biztosítani tudjuk a lézervágás során a költséghatékony működés elvét, valamint versenyképes árakat tudunk biztosítani a vevőink megelégedésére.

A lézervágás során az alkatrészek kifogástalan minőségét minőség ellenőrzési osztályunk folyamatosan vizsgálja. Minőségirányítási rendszerünkről részletesen itt olvashat. Termékeink gyártásközi és végellenőrzésen esnek át ezzel is garantálva, hogy minden vevőnk hibátlan és kifogástalan minőségű terméket kapjon.

A lézervágás kapacitásunkat az alábbi gépek alkotják
Trumpf Trumatic L4030 (3 KW)
Trumpf Trumatic L4030 (4 KW)
Trumpf Trulaser 3030 L49 fiber (4KW)

A CO2 lézer jól bevált ipari lézer, kitartó és robusztus. A vágóéleivel magas minőséget lehet elérni, mellyel a legtöbb esetben nincs szükség utómegmunkálásra.

Trumpf Trulaser 3030 L49 fiber (4KW)

A szilárd test lézer a lézervágás csúcstechnológiája.  A hagyományos lézervágó gépekhez képest akár 10 %-kal gyorsabb megmunkálást tesz lehetővé. Kiváló munkadarab-minőséget biztosít, továbbá tökéletes élekről gondoskodik, ezáltal megkönnyíti a munkadarabok kivételét valamint nem szükséges a munkadarabok éleinek utólagos csiszolása, sorjátlanítása.

A munkafolyamat során az alábbi lemezméretek és anyagminőségek megmunkálását tudjuk vállalni:

A megmunkálható lemez maximális mérete: 2000*4000 mm

Megmunkálható lemezvastagságok
Szénacél 20 mm-ig
Rozsdamentes acél 12 mm-ig
Alumínium 8 mm-ig

Stancolás

Lézervágó gépparkunk mellett stancgéppel is rendelkezünk. A stancolási technológia bizonyos esetekben gyorsabb és költséghatékonyabb lemezmegmunkálást eredményez, mint a lézervágás. Erről részletesen az alábbi linkre kattintva olvashat. Stancolás »

Fotógaléria

Tekintse át fotóinkat, lézervágó csarnokunkat