• FORGÁCSOLÁS
  Pontos és precíz forgácsolás

  Forgácsolás, speciális mérőeszközökkel a pontosságért.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink Magyarország egész területéről elérhetőek.

   

   

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Forgácsolás

 

 

 

Esztergálás, marás, köszörülés

A komplex gépgyártó tevékenységünk részét képezi a forgácsolás is, ezáltal minden technológiai folyamatot, tevékenységet házon belül el tudunk végezni. Professzionálisan felszerelt gyártó csarnokaink és eszközeink lehetővé teszik a magas minőségű munkavégzést, kielégítve ezzel bármely igényt és minőségi elvárást. Ez egyrészt költséghatékony, másrészt pedig a kooperációval szemben a vállalt gyártási átfutási időt teljes mértékben kiszámíthatóvá teszi.

Esztergálás, marás, köszörülés azaz összefoglalóan forgácsolás

A forgácsolás alapvető jellemzője, hogy az előgyártmányról egy arra alkalmas szerszám segítségével, forgács formájában távolítjuk el az anyagfelesleget. A művelethez a szerszámon kívül szükség van még a szerszámgépre is, amely a munkadarab és a szerszám relatív mozgását biztosítja.

A lemezmegmunkálásban és a gépgyártásban szerzett több évtizedes tapasztalatunk, valamint a rendelkezésre álló technológiáink képessé tesznek minket arra, hogy komplex szolgáltatást, kiemelkedő minőséget nyújthassunk vevőink részére. Nagy teljesítményű hagyományos és CNC vezérelt megmunkálógépeink magas darabszámú, szériális termékek gyártását is lehetővé teszik. Szakembereink a forgácsolás területén átfogó gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. A projektmunka révén, mindig új kihívást jelentő feladatokban mutathatják meg rátermettségüket, tovább bővítve ezzel tudásukat. Forgácsolás keretében végzünk esztergálást, marást, fúrást, köszörülést is.

Esztergálás

Rendelkezünk hagyományos, valamint CNC eszterga géppel. A maximálisan megmunkálható alkatrész mérete: átmérő: 630 mm-ig, hossza 5000 mm-ig.

Marás

Hagyományos marógépeinken a maximális asztalméret 400*1000 mm.

Köszörülés

Palástköszörű gépünkön megmunkálható alkatrész átmérője 250 mm, maximális hossza pedig 750 mm lehet.

Síkköszörű gépünk asztalmérete pedig 300*600 mm.

Továbbá rendelkezünk horizont CNC megmunkáló központtal is.

A folyamat során készült alkatrészeink a teljesség igénye nélkül: tengelyek, tengelyhornyok, csapágyházak, lánckerekek, csapok, illesztő szegek, ékszíjtárcsák, perselyek, süllyesztések.

A forgácsolt termékek minőség ellenőrzésére kiemelt figyelmet fordítunk. A technológia sajátosságaiból adódóan az elkészült alkatrészek mérettűrése igen szűk határok között mozog. Cégünk speciális mérőeszközökkel, gránitasztallal, szükség esetén 3D-s méréssel garantálja a gyártott termékek magas minőségét. Fontos számunkra, hogy a vevőink igényeinek maradéktalanul meg tudjunk felelni, elvárásaikat túl tudjuk szárnyalni.

Fotógaléria

Forgácsolás