• MAGAS MINŐSÉGŰ HEGESZTÉS
  Cégünk komplett hegesztő csarnokkal rendelkezik

  A hegesztés kiemelt fontosságú megmunkálási folyamat.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink Magyarország egész területéről elérhetőek.

   

   

   

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Magas minőségű hegesztés

 

 

Professzionálisan felszerelt hegesztő csarnok

A hegesztés mellett komplex lemezmegmunkáló tevékenységünk keretében lakatos ipari munkákat is végzünk. Minősített hegesztő munkatársaink magas szakmai tudása és sok éves tapasztalata garancia a kifogástalan minőségre. A hegesztés kiemelt fontosságú megmunkálási folyamat a gépgyártásban, ezért a rendelkezésre álló szolgáltatásainkkal a szénacélt, rozsdamentes anyagot valamint alumíniumot is tudunk hegeszteni.

Két üzemcsarnokban összesen 2500 m²-en végzünk hegesztési, és egyéb lakatosipari munkákat.

Nemzetközi  IWE hegesztőmérnök végzettséggel rendelkező munkatársunk magas szintű képzettsége garantálja hegesztési eljárásaink megfelelőségét, biztosítja azok felügyeletét.

Hegesztés

Alkalmazott technológiáink

 • MIG/MAG hegesztés: termelékeny, gyors eljárás vékony és vastag lemezek megmunkáláshoz. Az impulz technológia alkalmazásával egyenletes és mély varratbeolvadás lehet, ezáltal a kötés szilárdsága kiegyenlített és nagy. Így a varratban nem keletkeznek hibák.
 • TIG hegesztés: vékony lemezek hegesztésénél valamint vastag lemez esetén gyökvarrat készítéséhez hibamentesség biztosítható. A varrat utólagos tisztítására, csiszolására nincs szükség.
 • Csap hegesztés: vékony és vastag lemez hegesztése egyaránt lehetséges. A technológia ívhúzásos és csapgyújtásos lehet, különböző menetes csapokat, anyákat, csatlakozó elemeket fel lehet hegeszteni.
 • Pont és dudor hegesztés: A ponthegesztés alkatrészek átlapolt kötésének kialakítására alkalmas eljárás, ahol a két egymásra helyezett lemez között több helyen is létrehozható kötés, míg más eljárásoknál ez nem lehetséges. A hegesztési varratok szilárdsága, tartása nagy, és jól bírja a dinamikus igénybevételt.

Rendelkezésre álló hegesztő berendezések

 • MIG/MAG – Fronius TPS 400I, Fronius TPS 2700 MagicWave 3000
 • TIG hegesztés Fronius Trans TIG 3000, TransTig 2200, Mastertig 3000 MLS MTM
 • Csap hegesztés Soyer BMS-8NV kondenzátor kisüléses csaphegesztő gép
 • Pont és dudor hegesztési eljárások Dalex PMS 12-6

  max. elektrodaerő 1290 daN
  karkinyúlás 750 mm
  hengerlöket 100 mm

   

Max. elektroda erő 1290 daN
Karkinyúlás                   750 mm
hengerlöket                 100 mm

A csövek és lemez alkatrészek tompa illetve sarokvarrat hegesztését minősített hegesztők végzik.

A munkafolyamat során a varratok, és a kész alkatrészek kifogástalan minőségét minőségellenőrzéssel foglalkozó munkatársaink folyamatosan vizsgálják. Továbbá különös figyelmet fordítunk a varratok külalakjára is, hiszen a termék esztétikus megjelenését a látható helyen lévő varratok nagymértékben befolyásolják.

 A gyártásközi és végellenőrzésekkel kívánjuk biztosítani, hogy vevőinknek hibátlan és kifogástalan minőséget tudjunk biztosítani.

 

Fotógaléria

A csarnok és a hegesztési munkafolyamatok.