• KAPCSOLÓSZEKRÉNY SZERELÉS
  Hatékonyan és pontosan

  Legyártjuk és elektronikusan is szereljük.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink Magyarország egész területéről elérhetőek.

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Kapcsolószekrény szerelés

 

 

Három évtizedes tapasztalat a kapcsolószekrény szerelés terén

A kapcsolószekrény szerelés a Luckympex Kft. első üzletága volt, ezért elmondhatjuk, hogy cégünk három évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Az autóiparban minősített beszállítóként jelenleg is meghatározó szerepet töltünk be ezeken a területeken.

A kapcsolószekrény szerelés tevékenységünket a mechanikai szereléstől elkülönítve, egy önálló 2500 m²-es üzemcsarnokban végezzük, amely a nagy méretű szekrények mozgatásához fel van szerelve 2 db 3,5 tonnás híddaruval.

A folyamat mindig ügyfél-specifikus, személyre szabott és tökéletesen eredmény orientált. A szerelés megvalósulhat bérmunkában, ebben az esetben a vevő biztosítja a mechanikus szekrényeket és a beszerelendő anyagokat is. Az idegen áru megfelelő tárolásához elkülönített, zárt raktárral rendelkezünk, ezáltal biztosítani tudjuk a vevő által küldött szerelési anyagok egyedi kezelését.

Kapcsolószekrény szerelés professzionálisan és költséghatékonyan.

Egyedi igények esetén nagy tapasztalattal rendelkezünk kapcsolószekrények tervezésében és gyártásában. Lehetőség van továbbá saját üzemünkben az elkészült szekrények habtömítésére is. Erről a szolgáltatásunkról részletesen itt olvashat. (Az aláhúzott link legyen.)

Az elektronikai termékek kezelése, gyártása során fellépő sztatikus elektromosság komoly veszélyeket jelenthet az előállított eszközökre, beépítésre kerülő alkatrészekre, ezért vevői igény esetén ESD technológiát alkalmazunk.

Miért is fontos ez? Az elektrosztatikus feltöltődés figyelmen kívül hagyása jelentős minőségi problémákhoz vezethet kapcsolószekrény szerelés esetében is, amelynek utólagos kiszűrése és javítása gyakran nehézkes és költséges.

A káros feszültség leggyakrabban az anyagok súrlódásakor, az érintkező felületek szétválasztásakor keletkező töltésszétválás, ill. a feltöltött anyagok által létrehozott influencia révén jön létre. A termékek, eszközök biztonságos gyártása, kezelése miatt fontosnak tartottuk az ESD program összeállítását, EPA területek kialakítását.

Igény esetén lehetőség van ESD védelemmel ellátott eszközök használatára, a dolgozók ESD védelmi ruházattal való felszerelésére. Munkatársainkat folyamatosan képezzük az ESD területen való munkavégzés sajátosságaival kapcsolatban. Rendszeresen ellenőrizzük az EPA területen használt eszközök, berendezések állapotát. Mindezek révén elkerülhető a sztatikus feltöltődésből eredő károsodás.

Amennyiben tevékenységünk felkeltette érdeklődését szívesen állunk rendelkezésére, kérjen árajánlatot bizalommal. Kollégáink segítenek a gyártási folyamat mechanikai valamint elektronikai lépéseinek meghatározásában, a költségek optimalizálásában és a legmagasabb minőség elérésében.

A gyártásközi ellenőrzéseken túl valamennyi termékünk esetében, így a kapcsolószekrény szerelés során is 100%-os vizuális végellenőrzést is végzünk a magas minőség érdekében.

A kapcsolószekrény szerelés mellett végzünk az általunk gyártott gépeken mechanikai összeszerelést is.

Továbbá vállaljuk termékeink helyszíni telepítését vevőink igényeinek megfelelően.

 

Fotógaléria

Kapcsolószekrény szerelés