• PROFESSZIONÁLIS ÉLHAJLÍTÁS
  7 élhajlító gép

  CNC vezérelt technológia.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink Magyarország egész területéről elérhetőek.

   

   

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Professzionális élhajlítási technológia

 

 

Élhajlítás azaz a gép és ember szinergiája

Az élhajlítás a modern lemezmegmunkálás egyik nélkülözhetetlen technológiája, melynek során a síklemezből az alkatrész felveszi alakját.

Az élhajlítás folyamata során az élhajlítóbélyeg a hajlítómatricába préseli a lemezterméket, amely ezáltal maradandó alakváltozást szenved. Szakértelmet és pontosságot igénylő eljárás, melynek segítségével komplex lemezalkatrész állítható elő nagy darabszámban, költséghatékony módon.

Élhajlítás magas minőségben Magyarországon

Az élhajlítás szög- és méretpontossága kiemelten fontos a tökéletes minőség biztosításához. Ennek érdekében nagy figyelmet fordítunk a gépkezelő munkatársaink szakmai tudására, precíz munkavégzésére. Modern élhajlító gépparkunk garantálja vevőinknek nyújtott kifogástalan minőséget. Tapasztalt szakembergárdánknak, a CAD gyártáselőkészítésnek és többtengelyes vezérlésnek köszönhetően a bonyolult, összetett lemeztermékek pontos legyártása sem jelent problémát számunkra. A CNC élhajlítási technológia többféle megmunkálási igényt ki tud elégíteni, legyen szó akár egyszerű fémlemezek megmunkálásról, vagy bonyolultabb, nagyobb precizitást igénylő alkatrészekről. Munkatársaink folyamatos képzést kapnak, nagy munkabírásúak, tapasztaltak, és motiváltak. Innovatív megoldásokban gondolkozunk, és lépést tartunk a folyamatosan változó piaci és fogyasztói igényekkel. Az általunk nyújtott korszerű technológia és a hozzáértő szakemberek szinergiája lehetővé teszi, hogy a legösszetettebb geometriákat is meg tudjuk munkálni a vevőink egyedi igényeinek megfelelően.

A minőségbiztosítás részeként nagy figyelmet fordítunk a minőségellenőrzésre az élhajlítás során is. A gyártásközi ellenőrzés részeként az előírt hajlítási szögek, hosszok, irányok megfelelőségét vizsgáljuk.

Az élhajlítás során a legfontosabb szempontok: anyagminőség, lemezvastagság, hajlítási hossz, hajlítási szögtartomány. A leggyakrabban hajlításra kerülő lemezek anyaga: acél, rozsdamentes acél és alumínium.

0
MM
Hajlítási hossz
0
to
Erő
0
MM
Maximális lemezvastagság
0
DB
Hajlítógép
VÁLTOZATOS GÉPPARK

Az alábbi gépeink állnak rendelkezésünkre a minőségi élhajlítás elvégzéséhez

Géptípus Hajlítási hossz Erő Teljes hosszban hajlítható lemezvastagság
Ermaksan CNC HAP4100 4100 mm 200 to 10 mm
Ermaksan CNC SAP2680 2500 mm 80 to 3 mm
Ermaksan Speed Bend 3100 3100 mm 175 to 8 mm
Ermaksan Power Bend Falcon 4100 mm 250 to 10 mm
Promecan CNC IT2-80-25 2500 mm 80 to 3 mm
Beyeler P160-5100 5100 mm 160 to 6 mm
Ermaksan Power-Bend Pro 2100 mm 60 to 6 mm

 

Fotógaléria

 

Tekintse át fotóinkat, élhajlító gépparkunkat