• HELYSZÍNI TELEPÍTÉS
  Komplett szolgáltatás profi csapattal.

  Helyszíni telepítés, kulcsrakész megoldások, azonnali rendelkezésre állás.

 • ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
  Minden igényre azonnal reagálunk.

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése. Ezért folyamatosan mérjük, és fejlesztjük, folyamatainkat, tevékenységünket.

 • LEGYEN PARTNERÜNK
  Határok nélkül

  Szolgáltatásaink Magyarország egész területéről elérhetőek.

   

   

 • HÍVJON BENNÜNKET
  Kérjen ajánlatot

  Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat.

Helyszíni telepítés

 

 

Professzionális kivitelező csapattal

Cégünk a világ számos országában rendelkezik sikeres projektreferenciákkal, ezzel az élelmiszeripari gyártósorok valamint logisztikai rendszerek elismert kivitelezőjének számít.

A hazai piacon a Luckympex Kft. saját tervezésű ipari csarnokaival képviselteti magát. Az acélvázas, könnyűszerkezetes héjazattal ellátott épületek egyaránt alkalmasak ipari felhasználásra és raktározásra.

Partnereink összesen több mint 30 000 m2 üzemcsarnok tervezésénél, gyártásánál és kivitelezésénél vették igénybe telepítési szolgáltatásunkat.

Helyszíni telepítés

A helyszíni telepítés folyamata a telepítési terv (layout) előállításával és/vagy értékelésével veszi kezdetét. Ez a tevékenység nagy precizitást és komoly szakértelmet igényel, az esetleges hibák tervben akár hetekkel is visszavethetik a helyszíni telepítés sikeres befejezését. A terv hitelesítését követően megkezdődik a gépek és részegységek gyártása. Komplex minőségirányítási rendszerünk, valamint gyártási folyamataink szabályozottsága biztosítja, hogy a helyszíni telepítés során kollégáink mindig kiemelkedő minőségben kapják meg a rendszer egyes elemeit. A rendelkezésünkre álló technológiákról, gépparkunkról, valamint a szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat. Összetett logisztikai kihívást jelent a legyártott tételek ütemezett kiszállítása a helyszínre, ugyanis a fogadó felek legtöbbször csak véges átmeneti tárolókapacitással rendelkeznek. Biztosítani kell a folyamatos munkavégzés feltételeit, figyelembe véve, hogy túlszállítás esetén a fogadó fél megtagadhatja a lerakást. A fent említett tevékenységeket végzők legnagyobb igyekezete ellenére is előfordulhatnak váratlan helyzetek a helyszíni telepítés egyes lépéseiben.

A munkafolyamat során ezen kockázatok minimalizálásának záloga a projektet lebonyolító csoport megfelelő összetétele. Projektvezetőink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a telepítés vonatkozásában, képesek gyors döntések meghozatalára dinamikus környezetben, melyekért minden esetben teljes felelősséget vállalnak. Folyamatos kapcsolatot tartanak a vevő által delegált site-managerekkel, valamint támogatást kapnak a Luckympex Kft projekt mérnökeitől. Szolgáltatásunk nyújtásában résztvevő csoporttagok mindegyike szakterületének elismert képviselője, akik jól tudnak alkalmazkodni a különböző projekthelyszínek kulturális- és gazdasági különbözőségeihez. Tudják, hogy a mérföldkövek eléréséhez esetenként túlóra és hétvégi munkavégzés is szükséges. A telepítés esetén minden nap késedelem komoly költségnövekedést okozhat a projektekben. 

A Luckympex teljes körű megoldásai, komplex szolgáltatásai révén hosszú távú üzleti kapcsolatokat tud kialakítani partnereivel. A tervezés, a gyártás, a helyszíni telepítés és a minőségbiztosítás szinergiája a vevői elégedettség garanciája.

Fotógaléria

A telepítés munkafolyamatai