Szolgáltatásaink

Luckympex fémipari szolgáltatások

A Luckympex Kft. három évtizede jelen van a piacon, és folyamatosan bővülő tevékenységi körével mára egy olyan középvállalkozássá vált, amely a lemezmegmunkálás területén a lézervágástól a habtömítésen és festésen át a mechanikai és elektronikai szerelésig minden megmunkálási folyamatot el tud végezni. Luckympex fémipari szolgáltatások minden területet lefednek. Az elérhető szolgáltatásainkról, a rendelkezésünkre álló gépparkról, és kapacitásunkról külön is olvashat.

Tekintse át magas minőségű professzionális fémipari és lemezmegmunkálás szolgáltatásainkat. Keressen bennünket bizalommal, mindenre kínálunk megoldást.

Szolgáltatásaink kifogástalan minőségének biztosítása érdekében minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, cégünk ISO 9001:2015 szabvány szerint működik. Nagy hangsúlyt fektetünk folyamataink mérésére illetve fejlesztésére annak érdekében, hogy vevőink igényeit magas minőségben ki tudjuk elégíteni.

A minőségirányítás keretében többféle elemző módszert alkalmazunk annak érdekében, hogy a hibákat, azok ok-okozati összefüggéseit feltárjuk, szükség esetén javító intézkedéseket hajtunk végre.

Tudjon meg mindent

Luckympex fémipari szolgáltatások általában

Ami mindent meghatároz

Szolgáltatásaink közös jellemzője a rugalmasság és a magas minőség.

Vevőközpontúság

Számunkra a megrendelő elégedettsége mindennél fontosabb.

Fókuszban

Innováció és teljesítmény.

Kiemelt szerepet kap

az átláthatóság és az elhivatottság.

brown bg
Luckympex fémipari szolgáltatások

A cég teljes tevékenységét és ezen belül a szolgáltatásainkat is alapvetően a vevőközpontúság határozza meg, ezért mindent megteszünk vevőink elégedettsége érdekében. Hitvallásunk, hogy a jelenlegi helyzetben a versenyképességünk fő pillére a vevői igényekhez és a piaci változásokhoz való alkalmazkodás és rugalmas hozzáállás úgy, hogy közben a kimagasló minőséget minden körülmények között biztosítani tudjuk.

A cég vezetése fontosnak tartja az innovációt a versenyelőnyünk megőrzése érdekében, ezért folyamatosan fejlesztjük a gyártási technológiánkat, mely hatással van a teljesítményre, a minőségre és költséghatékonyságra. Ezáltal a vevői igények kielégítése is magasabb színvonalon, versenyképes árakon valósulhat meg.

Mindemellett a cég működésében kiemelt szerepet kap az átláthatóság valamint az elhivatottság is. Elhivatottak vagyunk a vevőink, a természet védelme, a fenntarthatóság, a tisztességes üzleti magatartás és nem utolsó sorban munkatársaink megélhetésének biztosítása irányában is.