A Luckympex kft 1989-ben alakult magánvállalkozásként. A kezdetekben a vállalkozás a magyarországi áramszolgáltatók számára állított elő mérőeszközöket.

A tevékenységi kör 1994-ben egy német elektronikai céggel létrejött üzleti kapcsolat révén elektromos kapcsolószekrény-szereléssel bővült. A készre szerelt és bemért szekrények mennyisége rohamosan nőtt, rövid időn belül meghaladva az évenkénti 800 darabot. Az így keletkezett tőketartalékot a cégvezető a fémmegmunkáló üzletág beindítására fordította. A kialakított gépparknak köszönhetően – egyéb lakatosmunkák mellett – felvetődött a már helyben szerelt kapcsolószekrények vázszerkezet gyártásának lehetősége. A lakatosipari tevékenység rohamos fejlődésnek indult, egyre több típus gyártását nyerte el cégünk, a vevővel közösen saját fejlesztésű termékekkel is rendelkezünk.

A 2003-as év újabb fordulatot hozott, dohányipari gépek gyártásával foglalkozó vállalattal bővült cégünk megrendelői köre. A kezdetekben az egyszerűbb berendezések egyes elemeit gyártottuk festett kivitelben. Az üzletágból származó nyereséget évről-évre további fejlesztésekre fordította a vállalat, mely előbb komplett berendezések gyártását és villamos szerelését, később pedig projektszintű együttműködést eredményezett.

Tevékenységi körünk bővülése miatt továbbá a vevőink elégedettségének biztosítása érdekében MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány bevezetése mellett döntöttünk. Minőségirányítási tevékenységünkről bővebben itt olvashat.

A folyamatos infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően, jelentős tapasztalatra tettünk szert a könnyű-fémszerkezetes, szendvicspanellel burkolt üzemcsarnokok területén. Kézenfekvőnek tűnt tehát, egy csarnokváz-szerkezetek gyártásával foglalkozó üzletág beindítása a már meglévő gépparkra alapozva. 2008-tól kezdve hozzávetőleg 25.000 m2 alapterületű eltérő belmagasságú üzemcsarnok vázszerkezetének gyártása valósult meg cégünkben.

A 2014-es évben tovább bővült stratégiai partnereink köre. Termékstruktúránk logisztikai rendszerek gyártásával bővült. Az utóbbi években jelentős tapasztalatra tettünk szert a közepes szérianagyságú (100-5000 db) standardizált gépek gyártása területén.

A Luckympex Kft jelenleg a fémmegmunkálás valamennyi fázisát képes elvégezni, rozsdamentes és szénacél anyagból, több mint 14000 m2 gyártófelületen. Technológiáink közé tartozik többek között: lézervágás, stancolás, élhajlítás, hegesztés CO, AWI röntgenes minősítéssel, forgácsolás, marás, különféle felületkezelési eljárások: ipari fényezés, porfestés, gyöngyszórás, mechanikai összeszerelés, kapcsolószekrény szerelés, habtömítés, helyszíni telepítés.

Cégünk kiváló auditeredményének köszönhetően a legmagasabb beszállítói minősítéssel rendelkezik vevőinek körében. A vállalat árbevétele a 2019-os évben meghaladta a 3 milliárd forintot.

A komplex lemezmegmunkálás területén nyújtott szolgáltatásainkat itt tekintheti meg.