A mechanikai összeszerelés egyik kiemelkedően fontos tevékenységi körünk. Legyen egyedi vagy nagy szériás gép vagy csupán egy alkatrész.
Mechanikai összeszerelés

A professzionális mechanikai összeszerelés kompromisszummentesen

A komplex lemezmegmunkálás és a gépgyártás területén a Luckympex Kft. több évtizedes múlttal rendelkezik. Ezen a területen sem kötünk kompromisszumot, így a csak a tükéletes termék és összeszerelés az elfogadható.

Cégünk mára több nyugat-európai nagyvállalat auditált beszállítójává vált, melynek keretében többek között az általunk legyártott alkatrészek valamint komplett gépek mechanikai összeszerelését végezzük.

Megrendelés állományunk növekedésével és vevőink igényeivel összhangban, továbbá a professzionális minőség biztosítása érdekében egy új építésű, 5200 m²-es, 4 db 5 tonnás híddaruval felszerelt összeszerelő csarnokban szereljük, csomagoljuk a termékeinket. E jelentős fejlesztés eredményeként hatékonyan, precízen, gyorsan tudjuk összeszerelni és a vevői előírásoknak megfelelően csomagolni a gyártott gépeket, alkatrészeket. Ez a számottevő kapacitás lehetőséget ad az egyedi berendezések mellett közép- és nagy szériás gépek összeszerelésére is. Az összeszerelt gépalkatrészből több , mint 10.000 db/év és komplett gépből 1000/db éves széria gyártására, összeszerelésére is képesek vagyunk.

Mechanikai összeszerelés mellett végzünk az általunk gyártott gépeken elektromos szerelést is.

A vevőinktől beérkező rajzdokumentációt mérnökeink minden esetben ellenőrzik, a gyárthatóság, szerelhetőség szempontjából átnézik. A gyártás teljes folyamatában biztosított az ISO előírásainknak megfelelően termék azonosítása, nyomon követése. A mechanikai összeszerelés nagy szakértelmet és precizitást kíván. Magasan képzett szerelő munkatársaink több évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy a rajzdokumentációnak és a vevői elvárásoknak megfelelően történik a gépek, alkatrészek összeszerelése. A mechanikai összeszerelés gyorsaságát és kifogástalan minőségét a professzionális kéziszerszámokkal, mérőeszközökkel felszerelt üzemcsarnokban, kézi és villás emelőgépekkel biztosítjuk. Továbbá szereléstechnikai kapacitásunk bővítéseként beszerzésre került egy új PEMSerter Series 2000 A típusú sajtológép is.

A minőségellenőrzés keretében munkatársaink folyamatba épített és végellenőrzés során ellenőrzik a mechanikai összeszerelés minőségét, megfelelőségét. Vevőink igényei szerint speciális tesztdokumentumokat vagy szükség esetén egyedi ellenőrzési jegyzőkönyveket is készítünk.

A mechanikai összeszerelés és minőség-ellenőrzés után az elkészült terméket az összeszerelő üzemben a vevői előírásoknak megfelelően, ennek hiányában a termék sérülésmentességét és szállíthatóságát biztosítva csomagoljuk a termékeket. A megrendelő kérése esetén a kész alkatrészek, termékek szállítását is megszervezzük.

Továbbá cégünk tapasztalattal rendelkezik gépek helyszíni telepítésében is.