Magyarországon kevés vállalkozás között a Luckympexnél is elérhető a habtömítés szolgáltatás. Csúcstechnológia és professzionális minőség.

Habtömítés a csúcstechnológia az ipari tömítésben

Cégünk szolgáltatásainak sokszínűségét és a rendelkezésre álló technológiáink széles körét igazolja az is, hogy a Luckympex Kft. azon kevés vállalkozás közé tartozik, amely Magyarországon képes habtömítés készítésére.

A habtömítés használata széles körben elterjedt, számos iparágban alkalmazzák, legyen szó élelmiszeriparról, gépiparról, autóiparról vagy orvostechnikai eszközök gyártásáról. A habtömítés leggyakoribb felhasználási területei: elektromos kapcsolószekrények, egyéb szekrényajtók, por-, illetve párazáró fedelek, stb.

A habtömítés robusztus, kopásálló felülete ellenáll az alkatrészek kezelése során felmerülő mechanikai igénybevételnek. A vízfelvétel mértéke még a felület sérülése után is csak minimálisan változik.

Cégünk egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a habtömítés területén, így ipari felhasználás során kifogástalan terméket nyújtunk vevőink részére. A tömítés elkészítése és száradása során folyamatosan ellenőrizzük a minőséget. Az alapanyag tárolása és feldolgozása során a legnagyobb gondossággal járunk el, az előírt hőmérséklet tartományt és páratartalmat mindig szigorúan betartva.

A rendelkezésünkre álló Sonderhoff DM 302  típusú géppel maximum 1250*2500 mm-es alkatrészek habtömítését tudjuk elvégezni. A gép alkalmas 2 mm mérettartományban a felület változásának követésére is.

A tömítés elkészítéséhez a Sonderhoff Fermapor® K31 polyuretán bázisú kétkomponensű könnyűhab alapanyagát használjuk. A Fermapor® K31 habtömítés család a vevői igények alapján számos variációban elérhető. A felhasználási területnek és a minőségi elvárásoknak megfelelően több, mint 1000 receptúra létezik.

 

A Fermapor ® K31 habtömítő rendszer tulajdonságai:

Fizikai és kémiai jellemzői:

A tömítőanyag színe: sötétszürke, illetve fekete

Keménység: 5-40 Shore 00

Nyomószilárdság: (25% összenyomásnál): 5 kPA-200 kPA

Sűrűség: 0,1 g/cm3-től 0,6 g/cm3-ig

Hőállóság: -40 °C foktól +100 °C fokig (rövid ideig +160 °C-ig)

Szakítószilárdság: 2 MPa [N/cm²]-ig

Nyúlás: 400 % -ig

Rugalmasság (DVR): > 97 % , amely nagy mértékben függ a vizsgálati feltételektől

Vízfelvétel: < 3,5 %

Amennyiben a szolgáltatás felkeltette érdeklődését, a Kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeinken várjuk megkeresését. A következő linkre kattintva könnyen eléri kapcsolatainkat: kapcsolat

Cégünk parner kíván lenni minden egyéb területen is, kérjük tekintse át magas minőségű szolgáltatásainkat.